16-03-11

Aangekomen in ons eerste motel in Longview, TX.

Het is reeds 7 pm en we zijn goed en veilig aangekomen in ons eerste motel in Longview, TX.

Het was een heerlijke reis alle vluchten verliepen perfect (we hadden zelfs de keuze waar we konden zitten op de vlucht), alle connecties tussen de vluchten gingen vlot, de immigratie, de douane, het ophalen van de huurauto's in een woord perfect! Als dit zo blijft zal dit beloven.

IMG_5491.JPG

Eens aangekomen ging het met de servicebus naar het car rental center, waar de twee wagens opgepikt werden, de GPS werd ingesteld en onze tocht kon beginnen.

IMG_5492.JPG

Tussen Dallas en Longview een dairy queen tegengekomen en deze konden we natuurlijk niet links laten liggen, dus ons eerste cremke is al verobert en voor de leden die voor de eerste keer mee zijn, ze weten ondertussen ook al wat een kleine cola is in texas...

IMG_5493.JPG

Nu vlug wat tijd om iets neer te pennen op de blog en straks gaan we met de groep nog iets gaan eten, want de meesten onder ons zijn al het klokje rond wakker en ons maag begint seinen te geven om gevoed te worden.

We kozen ervoor om in the best steakhouse in town (volgens de lobby van het hotel) onze tastebuds op de proef te stellen, en het was een geslaagde keuze. Een heerlijke steak, we zijn goed begonnen.... 

Na het eten nog samen op de kamer iets gedronken en dan kan iedereen blij zal zijn dat hij voor een paar uren platte rust zal kunnen gebruiken.

Morgen hebben we nog een rit voor de boeg van een kleine 100 km naar Shreveport waar we verwacht worden om 09h30 am, voor de officiële ontvangst.

In ieder geval staan we al een paar keer in de lokale kranten wat wil zeggen dat ze ons graag zullen zien komen.

01:26 Gepost door Patrick | Commentaren (5) | | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dat zal daar dik in orde zijn. Amuseer jullie.

Gepost door: jessie | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Groetjes in Shreveport en aan je reisgezellen

Gepost door: Carola | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Hay wat fijn dat alles goed verloopt!!
heel veel plezier en ik kijk uit naar foto's van jullie en mijn lieve man!Groetjes van thuis

Gepost door: Maria-Andrea | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Hey,kvind leuk da we jullie zo mee kunnen zien genieten in dit avontuur,stuur mar vele fotootjes door da wij oek meekunnen genieten?Have much fun en aan mijn ventje ginder kzie je graag!! Tot snel grtjs vanuit belgie

Gepost door: Fabienne | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

Veel plezier daar!!! Groetjes van ons alledrie! :-)

Gepost door: duyck kathy | 16-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.