17-03-11

Eerste nacht op station 9, Patrick en Steven

Gisteren rond 4 pm aangekomen in onze station, er wachtte ons een hartelijk ontvangst en veel nieuwsgierigheid.

We kregen al direct te horen dat we om 5 pm mee moesten naar een class in het trainingcentrum, ook daar was iedereen geintresseerd in onze aanwezigheid we volgen de opleiding die zo'n half uurtje duurde, daarna keerden we terug naar de station.

De avond zelf zitten we buiten met gans de crew wat te dollen, american football, rond rijden met een golfkarretje, enz.., tot ze besluiten om een filmpje te bekijken.

Om 11 pm beslis ik om in bed te kruipen, de vermoeiheid begint parten te spelen, allez in bed in de frigo, want zo koud is het in de kamer, gelukkig heb ik nog mijn slaapzak bij, wat Steven niet kan zeggen, hij ziet er nog steeds blauw uit, hahahaha....

Steven heeft deze nacht een 3 tal keren uitgereden voor medicall calls en vanmorgen kregen we nog een cancelled call voor een brandje.

Vandaag nemen we al afscheid van de B-shift we gaan deze niet meer zien, dus het was kort maar krachtig maar meer de plezant.

Vanmorgen gaan we met hen nog wel branddetectoren gaan plaatsen en huizen gaan bezoeken voor de brandveiligheid.

Hierbij wat foto's.

SAM_0936.JPG

 

14:47 Gepost door Patrick | Commentaren (1) | | Permalink |  Facebook |

Commentaren

“klapten a bitje West-Vlams”…..

Hallo alle FO's in Schreveport. Leuk om volgen hoor jullie blog met de rijke ervaringen. Jullie zullen nu stilaan ook wel BBQ-specialisten zijn zeker!
Krijg ik wat meer uitleg bij :“klapten a bitje West-Vlams”…..?
Is Marleen iemand van de brandweer ginder of iemand die via de krant/media van jullie bezoek gehoord heeft?
'k denk dat er onder jullie wel enkele westvlamingen zijn maar moest je versterking nogdig hebben roep mij maar op hé; ik ben niet op mijn tong gevallen
Ferme groeten en geniet maar met volle teugen van de laatste 2 dagen Shreveport.
Smeer jullie kuiten maar goed in voor de komende week sightseeing want, ik spreek uit ervaring: met Paul is sightseeing werkelijk "Sightseeing" met een hoofdletter!
Groetjes, n.J

Gepost door: n.J | 21-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.