23-03-11

Vertrokken uit Shreveport

http://static.skynetblogs.be/media/168095/1603035744.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze ochtend was het om 8:00 verzamelen geblazen in Central Station (Station 1). Hier kregen we bij wijze van afscheid nog een heerlijk ontbijt aangeboden. Ook de Witte hemden  waren hier vertegenwoordigd en we kregen elk nog een T-shirt, een petje en een kalender als aandenken. Gisteren werden we ook allemaal uitgenodigd op de city council en werden we gehuldigd als ereleden van de Shreveport Fire Department. We kregen ook elk een individueel diploma om deze onderscheiding officieel te maken.

 

Na het afscheid (dat niet voor iedereen even gemakkelijk was) en het uitwisselen van wat memorabilia werden de auto’s volgeladen en leken we wel dubbel zo veel bagage te moeten inladen dan bij het vertrek!

 

Nu is het 10:45 en we zijn met z'n allen op weg naar College Station, TX om het internationaal opleidingscentrum TEEX te bezoeken. Hier zullen we een uitgebreide rondleiding krijgen. Op de 400 kilometer lange tocht zullen we ongeveer een -4-tal dorpjes passeren (en deze stellen dan ook weer niet zó veel voor). Foto’s en verslag van dit bezoek volgen later.

 

Groeten uit Texas!
19:08 Gepost door Paul Vanlook | Commentaren (2) | | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ach men hart gaat uit naar jullie...ik kan me echt voorstellen dat dit afscheid jullie enorm zwaar valt..het is en blijft dan ook een unieke belevenis die je voor de rest van je leven bijblijft..Rui is een man die leeft en beleeft met zen hart en ziel en hij sluit iedereen in zen hart die ook maar een beetje lief is of goede bedoelingen heeft dus hij zal het zeker erg moeilijk gevonden hebben..jullie zijn gelijkgezinde mensen die eenzelfde passie delen zonder boe of bha en ik kan daar enkel respect voor hebben..ben dan ook heeel trots op jullie allemaal en kijk uit naar de mooie en ook de minder mooie verhalen..ik wens jullie nog een hele fijne reis verder en denk eraan de mensen die nu in jullie leven zijn gekomen blijven ook in jullie leven en we doen er alles aan om jullie nogmaals samen te krijgen!!Dikke knuffel voor mijn ventje Rui en veeeel groetjes voor alle andere fireobservers xxx Maria-Andrea en de kids

Gepost door: Maria-Andrea | 23-03-11

Reageren op dit commentaar

T'was daar goed ééé, op naar een tweede week
Hou jullie goed daar over de grote plas

Gepost door: Luc | 23-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.